Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kentsel Dönüşümle İlgili Engelleme Kaygısı

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer Kentsel Dönüşümle ilgili kaygılar taşıdıklarını söyledi. Birilerinin kendilerini engelleme çabası içerisinde olduğunu dile getiren Özsümer, "Kensel Dönüşüm askıya alınırsa 'B Planı' hazır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kentsel Dönüşümle İlgili Engelleme Kaygısı

Yalova Belediyesi'nde Kentsel Dönüşümle ilgili kaygı yaşanmaya başlandı. Bu kaygıyı yüksek sesle dile getiren Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer birilerinin bu dönemde ile gelecek yatırımların önünü keserek siyasi rant beklentisi içerisine girdiklerini söyledi. Kentsel Dönüşümü mutlaka gerçekleştireceklerinin bununla ilgili "B" planlarının ise hazır olduğunu dile getiren Özsümer, "Yalova belediyesi olarak Kentsel Dönüşümle ilgili üstümüze düşen her şeyi yaptık. Ancak TOKİ'den bize her hangi bir geri dönüş yok. Açıkçası endişelenmeye başladık. Bu şekilde ağırdan alınmasına bir anlam da veremiyoruz. Bizim dönemimizde yapılan yatırımların engellenmesi eğer engellenemiyorsa bile geciktirilmesi yönünde bazı çalışmaları seziyoruz. Birilerinin bu yatırımların önünün kesilmesinin kendilerine siyasi bir rant olacağını düşündüğü kanaatini taşıyoruz.
Ancak biz zaten bunu öngörüyorduk ve bir B planı hazırlamıştık. Kentsel dönüşüm eğer askıya alınırsa o bölgede yeniden alt yapısıyla, üst yapısı ve binaların yeniden revizesi ile belediye olarak bir çalışma başlatacağız. Birkaç ay daha bekleyeceğiz. O mahallenin o şekilde kalmasına izin vermeyeceğiz. Orada bizim vatandaşlarımız yaşıyor ve onlarında en az diğer mahalleler kadar hizmet almaları lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.