Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’ün Yeni Başkanı Mehmet Şahin

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Kadıköy Belediye Başkanı Bahattin Aksoy’un yerine Belediye Meclisi’nin 10 üyesinin 6’sının oyunu alan Belediye Meclis üyesi Mehmet Şahin seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kadıköy’ün Yeni Başkanı Mehmet Şahin

Şahin, “Bahattin Aksoy’un bıraktığı yerden hizmetlere devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin Demokrat Parti (DP)’li tek belediye başkanı durumundaki Bahattin Aksoy geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarının bulunduğu gerekçesi ile görevinden istifa etmişti. Aksoy’dan boşalan Belediye Başkanlığı Makamına Kadıköy Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Küçüker, Asri Yavru ve Mehmet Şahin aday oldu. Kadıköy Belediye Meclisi’nde yapılan seçimlerin ilk turunda Mehmet Küçüker 2, Asri Yavru 2 ve Mehmet Şahin ise 4 oy alırken 1 oy ise boş çıktı. Bunun üzerine ikinci tur seçimlerine geçildi. 2. Turda ise Mehmet Küçüker 2, Asri Yavru 2 ve Mehmet Şahin ise 6 oy alınca, Bahattin Aksoy’dan boşalan Belediye Başkanlığı makamına Mehmet Şahin seçildi.



”HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Kadıköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve bu görevde 2.5 yıl kalacak olan Mehmet Şahin partisinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerine, “Bu yola Bahattin Aksoy’la birlikte çıktık” diye başlayan Şahin, “Başkanımızın sağlık sorunları vardı. Görevi bırakması gerekti. Onun yerine belediye meclisi üyelerimiz yapılan seçimde beni Belediye Başkanlığı’na layık gördüler. Bende Bahattin Aksoy’un bıraktığı yerden beldeme hizmet için çalışacağım” dedi.



”BELDEDE KAT ARTIŞI DÜŞÜNMÜYORUZ”

Bir gazetecinin Bahattin Aksoy’un istifasının altında bazı imar konularında gelen baskılara dayanamamasının yattığı duyumlarının hatırlatılması üzerine ise Şahin, “Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Kadıköy 1/25.000’lik planda düşük yoğunluklu görünen bir belde. Bu yoğunlukta kalmaya devam edecek. Yani kat artışı düşünmüyoruz. Kadıköy Elit insanların geldiği güzel ve şirin bir belde olarak kalmaya devam edecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.