Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Stratejik Planı ve Çevre Düzeni Planı Kitap Haline Getirildi

Yalova İli 2006 – 2010 Stratejik Planı ile 1/25000 Ölçekli İl Çevre Düzeni Planı’nı içeren bilgi ve belgeler derlenerek, ilgilenenlerin bilgisine sunulmak üzere Yalova İl Özel İdaresi tarafından kitap haline getirilerek, basımları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalova İl Özel İdare Genel Sekreteri Atilla Akoğuz, “Yalova İli 2006 – 2010 Stratejik Planı ile 1/25000 Ölçekli İl Çevre Düzeni Planı’nı içeren bilgi ve belgeler derlenerek, ilgilenenlerin bilgisine sunulmak üzere İl Özel İdaremiz tarafından kitap haline getirilmiş ve basımları tamamlanmıştır.

Yalova İli Stratejik planı, halkın geniş katılımıyla katılımcılık ve saydamlık ilkelerine göre, diğer Stratejik Planların aksine tüm ili kapsayacak şekilde ilimizi arzu edilen noktaya taşımak ve sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu açıdan Yalova İli Stratejik Planı hayata geçirilen stratejik planlar içerisinde başka bir örneği bulunmayan plandır.

İlimiz 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı ise, tıpkı İl Stratejik Planında olduğu gibi halkın geniş katılımıyla katılımcılık ve saydamlık ilkelerine göre hazırlanmış, sürdürülebilir kalkınmanın mekânsal boyutunu oluşturan, doğal kaynakların kullanımının sürdürülebilirliğini ve çarpık sanayileşmeyi ve kentleşmeyi önlemeyi amaçlayan bir plandır.

Basımı tamamlanan kitaplara sahip olmak isteyenler; İl Özel İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edebileceklerdir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.