Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evcin, “İnce’nin Dağıttığı Kâğıt Rapor Değil”

AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin CHP Yalova Milletvekili Muharrem ince tarafından kamuoyuna dağıtılan ve Milli Eğitim Müdürü Şevki Gencin darp edilmesine yönelik verilen rapor olduğu söylenen kâğıdın basit bir bilgisayar çıktısı olduğunu savundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Evcin İnce’nin basit yöntemlerle kendisini ve partisini yıpratma gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin’in Yalova Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç’i darp ettiğine yönelik hastane raporunu düzenlediği toplantıda basına dağıtan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye, Evcin’den cevap gecikmedi.

AKP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının İnce’nin dağıttığı raporu Evcin’e hatırlatmaları üzerine konuyu yalanlayan Evcin, “Muharrem İnce basit yollarla hem beni hemde AKP’yi yıpratmaya uğraşıyor. O gün yanımda Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, İl başkanımız Şinasi Bayrak ve yönetimden yönetici bir arkadaş vardı. Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç ile tartıştık bu esnada maksadını aşan bazı laflar ağzımdan çıktı. Bunu kabul ediyorum. Ama bazı basın yayın organlarında belirtildiği gibi enişteme ihale verilmediği için Milli Eğitim Müdürü’nü dövdüğüm yönündeki haberler asılsızdır. 2 bin 500 YTL’lik ihale için 46 yıllık onurumu ayaklar altına almam, çöpe atmam” dedi.

İnce’yi de ağır bir dille eleştiren Evcin, “İnce kendince olayın üstüne gittiğini sanıyor. Gidip hastanede giriş kayıtlarının yapıldığı bilgisayar ekranının çıktısını alıp bunu insanlara rapor olarak dağıtıyor. Bu rapor değildirki. Rapor olabilmesi için doktorun teşhisi ve imzası bulunması gerekir. Herkes istediği şikayeti oraya yazdırabilir. Ancak bunun rapor olabilmesi için doktorun imzaladığı teşhis ve tanının bulunması şarttır. Hastane giriş kağıdını rapor olarak insanlara sunup kamuoyunu yanıltmak ne derece doğru herkese soruyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.