Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erbay, “Hukuki Sürecin Tamamlanmasını Bekliyoruz”

Yalova Valisi Yusuf Erbay Hükümet Konağı ve Kent Müzesi binasının temel atma töreninin ruhsat işlemleri ve hukuki sürecin tamamlanmasının ardından geciktirilmeden gerçekleştirileceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

1 Haziran tarihinde temeli atılacağı duyurulan ancak daha sonra erteleme duyurusu yapılarak temsili bir temel atma töreni gerçekleştirilen Hükümet Konağı ve Kent Müzesi binasına yönelik bir açıklama yapan Yalova Valisi Yusuf Erbay süreçle ilgili bilgi verdi. Vali Erbay imzası ile Valilik makamında yapılan yazılı açıklamada, “Valiliğimizce , Eski Hükümet Konağı ve Kent Müzesi binasının yapımının, Yalova Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmalarının içine dahil edilerek ve Belediye ile koordineli bir şekilde gerçekleştirileceği , yapım giderlerinin % 85’inin ilgili katkı payı hesabından Valiliğimizce karşılanacağı, inşaatın temel atma töreninin 01 Haziran 2010 Salı günü gerçekleştirileceği halkımıza duyurulmuştu.
Ancak, imar ve alt yapı çalışmaları Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan bu alanda, yine Belediye tarafından yapılması gereken ruhsat işlemi ve hukuki süreçler tamamlanmadan temel atma töreninin gerçekleştirilmesinin yasalara aykırı olacağı düşüncesiyle, halkımıza duyurulan tören ertelenmiştir.
Temel Atma Töreninin ertelenmesi dolayısıyla oluşan gecikmeden dolayı üzüntülerimizi ifade eder, eksiklikler giderildiğinde bahsedilen törenin yasalara uygun bir şekilde yapılacaktır” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.