Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Dik Duramadılar’ Eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye meclis üyelerince verilen ve arboretumun satış kararının iptaline yönelik önerge meclis üyelerinin oy birliği ile hukuk işlerinde incelenmek üzere gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
‘Dik Duramadılar’ Eleştirisi

Bu durum AKP grubundan ise eleştiri aldı. AKP Grup Sözcüsü Kasım Avar, "CHP verdiği önergeye sahip çıkamadı, dik duramadı" dedi.

CHP'li Belediye Meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde arboretumun satış kararının iptalini isteyen bir önergeyi meclis başkanlığına sunmuştu. Ancak Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal bu önergenin meclisin son gününde görüşüleceğini söylemişti. CHP'nin verdiği önerge dün meclis gündemine alındı. Gündemin görüşülmesi öncesinde meclise kısa bir açıklama yapan Başkan Koçal, "Bu kararın iptali meclis üyelerinin tamamı açısından hukuki sıkıntılar meydana getirebilir. O nedenle önergeyi önce hukuk işleri incelesin, herhangi bir sorun olmayacaksa görüşelim" dedi. Meclisin oyuna sunulan teklif oy birliği ile kabul edildi.

Bu önergenin hukuk işlerine gönderilmesine CHP'li meclis üyelerinin de "Evet" oyu vermesi AKP kanadınca eleştirildi. Olayı, "dik duramamak" olarak niteleyen AKP Grup Sözcüsü Kasım Avar, "CHP vermiş olduğu önergeye sahip çıkamadı. Dik duramadı. Oysa çıkıp hangi sonuç çıkacaksa çıksın biz oylanmasını istiyoruz demeleri gerekirdi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.