Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ; “Halkımızın Menfaatine Olan İşleri Yapmak Boynumun Borcu”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, yerel gazetede bir siyasi parti temsilcisinin kendisi hakkındaki sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Dağ, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün bir siyasi partimizin il başkanının şahsıma ve belediyemizin hizmetlerine yönelik açıklamaları üzerine bazı noktaları hatırlatma ihtiyacı hissettim.

Öncelikle küreselleşen dünyamızın gelişen ekonomik koşullarında bugün her yatırımcının dilediği yere kanunlar çerçevesinde yatırım yapma hakkı olduğunu hatırlatmak isterim. Sayın siyasi parti il başkanımızın bahsettiği büyük ölçekli süpermarketlerin de yasalar çerçevesinde Türkiye’nin her noktasında işletme açmaya yasal hakları vardır. İlçemizde açılan işletme de bunun ne ilk örneğidir ne de son örneği olacaktır.

Türkiye’de esnafın, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yaşadığı ekonomik sıkıntıları, çektiği zorlukları en az sayın il başkanımız kadar biliyorum. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için de merkezi hükümetimiz çıkartacağı yasalar ve yapacağı düzenlemelerle esnafımızı, küçük yatırımcıyı koruma altına almalıdır. Esnafın yaşadığı sıkıntının kaynağı yerel yönetimler değil ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve gerekli yasal düzenlemelerin yapılmamasındandır.
Çiftlikköy Belediye Başkanı olarak sadece esnafın değil, öğrencinin, gencin, yaşlının, ev hanımının, işçinin kısacası tüm halkın çıkarlarını düşünmek zorundayım. Tüm belediyeler de sadece esnafı değil tüm vatandaşlarının çıkarlarını düşünmek zorundadır. Bizim amacımız tüm halkımızın modern bir şehirde refah içinde yaşamasını sağlamaktır. Bu amaçla da istihdam yaratacak, halkımıza ekonomik katkı getirecek, çevreye zarar vermeyecek yatırımların önünü tıkamamak, aksine önlerini açarak onlara yol ve yön göstermenin ilçemiz ve bölgemiz için önemli olduğunu düşünüyorum. Benim için önemli olan Çiftlikköy halkının istekleri ve talepleridir. Değerli halkımın menfaati için de onların görevlendirdiği bir kişi olarak üzerime düşen her şeyi yapmak benim boynumun borcudur. Bu görevimi yaparken “Emlakçılık yapıyor” suçlamasını yapanlar ise sözlerinin altındaki dayanakları açıklamak zorundadır.

Çiftlikköy Belediyesi’nin rutin hizmetler konusunda ne kadar başarılı olduğu ise tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Çiftlikköy Belediyesi kendi imkânları ölçüsünde, hiçbir yerden destek almadan ilçe halkına hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. Biz belediye olarak kendi sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve bunları da en güzel şekilde yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Takdir Çiftlikköy halkınındır!”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.