Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta Hedef 1 Milyon Turist

Yalova’nın her daim gözde tatil beldesi Çınarcık’ta 2012 yazının hedefi 1 milyon turist. Belediye Başkanı Murat Erdoğan bu sezonda ilçeye 1 milyon turistin geleceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çınarcık’ta Hedef 1 Milyon Turist

Yaz sezonunun başlamasına sayılı günler kala Çınarcık ilçesinde de hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan bu yıl ilçede sezonun oldukça hareketli geçeceğine inandıklarını belirtti. İlçenin yaylası, şelalesi ve denizi ile Marmara bölgesinde eşi az rastlanan bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Murat Erdoğan, "Yalova nüfusu 200 bin. Ancak Çınarcık'ta sadece hafta sonlarında 300 bin nüfus oluyor. Bu yaz sezonunda ise 1 milyon turisti sezon sonuna kadar ilçemizde ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz. Belediye olarak bu yoğunluğa cevap verecek tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlçemize gelen vatandaşlarımız bu yıl ilçemizde unutmayacakları bir tatil yaşayacaklar" dedi.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e de esprili bir gönderme yapan Erdoğan, "Onların kaplıcası, doğası varsa, bizim de yayla, şelale ve denizimiz var" diye konuştu. Erdoğan, kış döneminde kalıcı nüfusun 25 bin civarında olduğunu ve buna göre İller Bankası’ndan pay aldıklarını da kaydederek “Bu bizim yıllarca sıkıntı yaşadığımız bir durum. 25 Bin nüfusa göre pay alıp, 25 bin nüfus için belirlediğimiz personel, yazın 300 bin kişiye hizmet veriyor. Buna rağmen yaz döneminde belediye personelimizle canla başla çalışıp ilçemizin dört bir yanına hizmet vermeyi sürdürüyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.