Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta 3 Dev Proje

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçelerinde 3 dev proje için 2013 yılında çalışmaların başlayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çınarcık’ta 3 Dev Proje

Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, 2013 yılında çalışmaları başlayacak 3 projeyle ilgili bilgiler verdi. Projelerin ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacağını belirten Erdoğan, çalışmaları seçimlere kadar tamamlayacaklarını belirtti.



Kapalı Pazaryeri

İlçede uzun yıllardır kapalı bir pazaryerinin ihtiyacının yaşandığı dile getiren Erdoğan, “Yılbaşından sonra kapalı pazaryeri ihalesini yapıyoruz. Dosyalarımızı hazırladık. Ödenekle ilgili olarak bu yılı geçmemiz lazım. İlçemize yakışır, modern bir kapalı pazarı yapacağız. Pazaryerini mevcut ilçe stadyumunun olduğu yerde kuracağız” diye konuştu.



Yeni İlçe Stadyumu

Erdoğan, diğer bir projelerinin ise yeni ilçe stadyumu olduğunu dile getirdi. Çınarcık Belediyespor’un maçlarını oynayacağı stadın kapalı spor salonu yanındaki 6,5 dönümlük alanda yapılacağını ifade eden Erdoğan, “Stat ile ilgili proje çalışmalarımız devam ediyoruz. 2013 yılında bu projeye de başlayacağız” dedi.



Küçük Sanayi Sitesi

Diğer bir hedeflerinin ise küçük sanayi sitesi olduğunu sözlerine ekleyen Erdoğan, şunları kaydetti: “Bir de küçük sanayi sitesi ile ilgili bir çalışmamız var. O da yine Çalıca-Ortaburun arasında olacak. Yılbaşından sonra 3 dev proje için adımı atıyoruz. Küçük esnafı bir araya toplama amaçlı bir çalışma. Kendimiz ihaleye çıkıp küçük sanayicilerimize teslim edeceğiz. Bu 3 çalışmayı da seçimlere kadar tamamlarız”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.