Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar Koçal’ın Geçişini Değerlendirdi

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın Ak Parti saflarına katılması ile ilgili Ak Partili İlçe Belediye Başkanları, "Yalova için hayırlı oldu" görüşünde birleşti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkanlar Koçal’ın Geçişini Değerlendirdi

Bir dönem aynı partide kader birliği yaptığı Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ'dan ise sitemkar bir yorum geldi. Dağ, "Kafasındaki ideali gerçekleştirdi" dedi.

Ankara'da düzenlenen törenle yakasına Ak Parti rozeti takan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın partilerine katılımını Ak Partili Belediye Başkanları da değerlendirdi.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, " Milletvekilimiz Temel Coşkun ve İl Başkanımız Mustafa Pehlivan'ın bu katılımda ciddi çalışmaları oldu kendilerini kutluyorum" diyen Atik, "Yakup Koçal'ın Ak partiye katılmasından Yalova kazanır. Bundan sonra Yalova'nın daha iyi hizmet alacağına inanıyorum" dedi.

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ise dışarıdan katılımlarda sıkıntı yaşanabildiğinin altını çizdiği yorumunda, "Dışarıdan katılımlar genelde sıkıntı olur. Siyasette her zaman 2+2=4 etmez ama genel merkezimiz böyle uygun görüyorsa bize uymak düşer. Ben bu katılımın hayırlı olacağını düşünüyorum" sözlerine yer verdi.

İl belediyesinin de Ak Partili olmasının kendilerine güç verdiğine değinen Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'da şu yorumu yaptı; " Ben bu katılımın hayırlı olduğu kanaatindeyim. İl belediyesinin de artık Ak Partili olması bizlere güç katar. Genel merkezimizin de Yakup Koçal'ın da iyi bir iş yaptıklarına inanıyorum. Yalova'ya hayırlı olsun"

Koçal'ın Ak Partiye katılımının hayırlı olduğu görüşünü dile getiren diğer bir Ak Partili belediye başkanı ise Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan oldu. Erdoğan, "Koçal'ın Ak Partiye katılımının hayırlı olmasını diliyorum. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın Yalova'ya faydalı bir birliktelik ortaya çıktı. Bundan sonra da Koçal'ın daha iyi hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi.



Dağ'dan Sitem

Anavatan Partisi (ANAP) ve Demokrat Parti (DP)'de Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ile birlikte seçimlere giren ve kader birliği yapan yine Koçal'la birlikte DP'den istifa eden Çiftlikköy Bağımsız Belediye Başkanı Metin Dağ ise Koçal'ın Ak parti saflarına katılmasına sitem etti. Koçal'ın kafasında hep Ak Parti'ye geçmek olduğunu dile getiren Dağ, "Yakup Koçal kafasındaki ideali gerçekleştirdi. Parti değiştireceğim diyordu. Karar onun kararı. Önemli olan toplumun vereceği karardır başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.