Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atik, “Reklam Kokan Hareketler”

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Oktay Atik, yazılı bir açıklama yaparak son günlerde gündemden düşmeyen GESAD konusunda Metin Dağ’a yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Atik, “Reklam Kokan Hareketler”

Oktay Atik açıklamasında, “Son günlerde GESAD ile ilgili olarak yaşanan gelişmeleri şaşkınlılıkla izliyorum. İlçe belediyemiz sınırlarında yapılmak istenen ve İlçe meclisinin sınır ve sorumluluklarında bulunan bir konu hakkında İlçe meclisimiz kararını vermiştir. Bu kararda İlçemizde yapılmak istenen GESAD’ın ilçemize zarar vereceği konusunda meclisimiz Sn Başkan DAĞ ‘ın haricinde tüm üyelerin oy birliği ile tek yürek olmuştu. GESAD’In ilçe halkını bilgilendirmek amacıyla yapılan ÇED toplantısında yapacağı işlerin neler olduğu konuşuldu o toplantıda konuşulan proje ile şu andaki proje arasında Sn DAĞ’ın söylediği gibi bir değişiklik yoktur.İlgili konunun görüşüldüğü meclis toplantısında da gerek tarafımdan gerekse diğer meclis üyesi arkadaşlarımız tarafında şu anda Sn başkanın haberim yok dediği konulara dikkat çekilmiştir. Meclisimiz tüm ısrarlarına ve çabasına rağmen Sn Başkanı kararından vazgeçirememiştir. Şimdi ne değişti sorusunu Sn Başkan tüm açık yürekliliğiyle kamuoyuyla paylaşmalıdır ve paylaşacağına inanıyorum. İnsanlar geçmişlerinde belirli sebeplerle hata yapabilirler önemli olan telafisi mümkün olamayacak boyutlara gelmeden dürüşçe hatalarını telafi etmektir. Gesad’ın yapmak istediği bu projeye karşı atılacak tüm adımlara meclisimizin sonuna kadar karşı duracağını, yasal gerekli yollara gitmekten çekinmeyeceğini tüm Çiftlikköyü ilgilendiren bu konuda meclis halktan aldığı görev ve sorumlukları çerçevesinde diğer unsurların kafa karıştırıcı açıklamalarına bakmadan ve hiçbir şekilde siyasi malzeme yapmadan gereğini yapacağına kimsenin şüphesi olmasın .

2014 yerel seçimlerine şimdiden adaylığını açıklayarak siyasi oyunlar içinde olanları tüm vatandaşlarımızın yakından takip etiğini hiç kimse unutmasın. Bir yere aday olmak isteyenler bu tarz konuları kullanarak gündemde kalma çabaları oldukça vahimdir. Şuanda siyasi olarak seçildikleri yerlerde görevlerini yapmak yerine gereksiz tüm konularda basına beyanat vererek gündemde kalanları magazin programlarına havale ediyorum Çünkü yaptıkları “Reklam kokan hareketler” . İlçemizin ve İlimizin onca sorunu varken bu şekilde olayları siyasi malzeme yapmak her şeyden önce vatandaşa karşı saygısızlıktır. Bu açıklamaları yapanları yetkileri çerçevesinde somut adım atmaya davet ediyorum.

Sn DAĞ artık siyaseti noktalamalı ve gelecek nesillere ağabeylik yapmalıdır. Bunun en güzel örneği Kurucu belediye başkanımız SN Süleyman AKBAY dır. Siyasi hırsları ve gücü bir kenara bırakıp İlçe nin daha çok gelişmesi için herkesin önünü açarak büyük erdem göstermiştir. Tüm Çiftlikköy halkı kendisine minnettardır. Aynı erdemi Sn DAĞ’ın da göstereceği inancımı kaybetmedim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.