Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalar'a Sefer Belediye Gündeminde

Yalova Belediyesi İDO Kartal iskelesinin yan tarafındaki eski arabalı vapur iskelesini yenileyerek Adalar, Kartal ve Beşiktaş’a gemi seferleri düzenleyecek. Bunun içinde ilk anda özel bir taşıma şirketi ile anlaşılacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Adalar'a Sefer Belediye Gündeminde

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer düzenlediği basın toplantısı ile belediye olarak Adalar, Kartal Beşiktaş hattında deniz taşımacılığı yapmayı planladıklarını söyledi.

Bunun için Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduklarını dile getiren Özsümer, “İDO ile yaptığımız anlaşmada, İDO’nun tarifeli sefer yapmadığı hatlarda taşıma yapabileceğimizin notunu düşmüştük. Buna bağlı olarak da İDO Kartal iskelesinin yanında atıl durumdaki eski arabalı vapur iskelesini yenilemeyi buradan sefer yapmayı planlıyoruz. İlk etapta özel taşıma şirketleri ile anlaşacağız. Bu şirketler vasıtası ile Adalara uğrayarak, Kartal ve Beşiktaş’a gemi seferleri koyacağız. Böylece Yalova’nın Adalarla kesilen irtibatı yeniden sağlanmış olacak. Ben bu projeye siyasi partilerinde, siyasi kaygı gütmeksizin destek vereceğine inanıyorum. Zira bu Yalova halkının özlemle beklediği bir şeydi” dedi.



“TALİP ÇIKMAZSA BİZ ÇAY BAHÇESİ YAPARIZ”

Yalova Belediyesi tarafından 4. ihalede de alıcı bulamayan eski Donanma Tesislerinin olduğu arazi ile ilgili de açıklama yapan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, “Burası ile ilgili yapılan 4. ihalede de alıcı çıkmadı. 15 günlük pazarlık sürecinin ilk haftası bitti. Önümüzde 1 hafta daha var. Bu süreçte eğer talip çıkmazsa biz burasını çay bahçesi yapmak için harekete geçeceğiz” diye konuştu.

İnkılap Vapuru’nun akıbetinin sorulması üzerine ise Özsümer, “İnkılap Vapuru bu ayki mecliste görüşülecek. Artık bu işin sonlandırılması ve bir sonuca bağlanması şart” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.