Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6.Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı Açıldı

6. Yalova Süs Bitkilieri Yalova İhtisas Fuarı Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun’un katılımı ile Yalovalılara kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Tigem arazisi üzerinde kurulan fuarın açılışını Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, Vali Doç. Dr.Yusuf Erbay ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfullah Akıncı birlikte gerçekleştirdiler.

Açılış öncesinde Vali Doç.Dr.Yusuf Erbay, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun ve YTSO Başkanı Lütfullah Akıncı’nın kısa bir konuşma yapmalarının ardından fuarın açılışı yapıldı. Fuar stantlarını Vali Doç. Dr.Yusuf Erbay ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfullah Akıncı ile tek tek gezen Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun stand yetkililerinden de ürünler ile ilgili bilgiler aldı. Coşkun bu yıl fuara katılan Burgaz Belediyesi’nin standınıda ziyaret etti. Burgaz Belediye Başkanı’na “Fuara Hoşgeldiniz” diyen eski Bakan Coşkun Burgaz Belediyesi yetkilileri ile de hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Bu yıl Fuara 56'sı yerli olmak üzere Belçika, Fransa ve Bulgaristan’dan olmak üzere 4 tane de yabancı firma katılıyor. Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun’un bugün açtığı fuar 15-19 Ekim 2008 tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler fuarı 10:00 / 19:00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.Bu yıl fuarı ziyaret etmek amacıyla Burgaz kenti Belediye Başkanı Dimitar Nikolov ve Almanya çiçek mezatı yetkililerinin de katılacağı ögrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.