Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2008 Yılı Tahmini Bütçesi Onaylandı

Çiftlikköy Belediye Meclisi, 2008 yılı tahmini bütçesini onayladı. Buna göre belediyenin 2008 yılı tahmini bütçesi 8 milyon 660 Bin 15 YTL olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2007 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Belediye Başkanı Metin Dağ, başkanlığında toplanan Çiftlikköy Belediye Meclisi, 2008 yılı tahmini bütçesini oy çokluğuyla kabul etti. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı 2008 Mali Yılı bütçesini görüşen meclis, Çiftlikköy Belediyesi’nin bütçesini 8 milyon 660 Bin 15 YTL olarak kabul etti. Osman Bakay, Recep Meydan, Mümin Yılmaz, Mehmet Sait Yıldız’dan oluşan komisyon adına bütçe taslağını okuyan Komisyon Başkanı Ahmet Aydemir, 2008 mali yılı için yüzde 16,11 oranında artış öngörüldüğünü dile getirdi. Ahmet Aydemir, 2007 yılının ilk dokuz ayındaki bütçe gerçekleşmesinin de dikkate alındığını dile getirirken personel giderlerinin de gelir bütçesi içinde oranının yüzde 20,94 olduğunu kaydetti.

2008 yılı tahmini bütçesinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Metin Dağ ise Çiftlikköy Belediyesi’nin mali bakımdan da bölgesine örnek bir durumda olduğunun altını çizdi. Başkan Dağ, felsefe olarak her zaman israftan kaçındıklarını dile getirerek “Ancak bunun yanında yeni yatırımlara da büyük ağırlık veriyoruz. Giderimizin neredeyse yarısının yeni yatırımlara ayrılmış olması da bunun göstergesi. Halktan aldığımız bir kuruşu dahi çok kıymetli görerek, gereksiz harcama yapmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Çiftlikköy’ün son yıllarda nasıl bir gelişme gösterdiğini herkes görüyor. Yeni yapacağımız yatırımlarla da bunu devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.