Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Üyelerini Yapı Fuarına Ücretsiz Götürecek

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), üyelerinin sektörel gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen fuarlara üyelerini ücretsiz olarak götürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YTSO Üyelerini Yapı Fuarına Ücretsiz Götürecek

Bu çerçevede 18 Nisan 2024 Perşembe günü TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "Yapı Fuarı"na da üyelerini ücretsiz olarak götüreceklerini duyuran YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, bu tip fuarları takip etmeye ve üyelerini bu fuarlara ücretsiz olarak götürerek sektörel gelişmelerden haberdar olmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Demiryürek, fuarın Türkiye yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini taşıdığını da belirterek, fuarda inşaat malzemeleri, inşaat ekipmanları, altyapı ve çevre teknolojileri, mobilya ve dekorasyon ürünleri gibi alanlarda yeni ürünler ve teknolojilerin sergileneceğini söyledi.

YTSO’dan yapılan açıklamada ziyaret organizasyonuna katılmak isteyen üyelerin, https://www.ytso.org.tr/sayfalar/online-islemler adresinde yer alan fuar başvuru formunu 17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 12.00'ye kadar doldurmaları gerektiği belirtildi.

Yapı Fuarı, Türkiye'nin ve Orta Doğu'nun en önemli yapı fuarlarından biridir. Fuar her yıl binlerce ziyaretçiyi ve yüzlerce firmayı bir araya getirmektedir. Fuar kapsamında konferanslar, paneller ve atölyeler de düzenlenmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.