Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Üyeleri Türkeybuild Fuarını Gezdi

YTSO üyelerine yönelik ücretsiz fuar gezilerini sürdürüyor. Bu çerçevede Turkeybuild İstanbul - Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ziyaret edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YTSO Üyeleri Türkeybuild Fuarını Gezdi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), üyelerinin sektörel gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak için düzenlenen fuarlara ücretsiz geziler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, YTSO üyeleri 17 - 20 Mart 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen Turkeybuild İstanbul - Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti. Bu gezileri üyelerin sektörel gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlamak adına gerçekleştirdiklerini ifade eden YTSO Başkanı Cemil Demiryürek,"YTSO olarak, üyelerimizin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla fuar ziyaretlerine devam ediyoruz. Sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Turkeybuild İstanbul - Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına üyelerimiz ile katılım sağladık. Bu sayede, üyelerimiz sektördeki yenilikleri ve trendleri yakından takip etme, yeni iş bağlantıları kurma ve firmalarını tanıtma imkânı buldular. Fuar katılımının üyelerimiz için faydalı ve verimli geçtiğine inanıyoruz. Üyelerimizin fuardan elde ettikleri bilgiler ve deneyimler, işletmelerinin gelişmesine ve sektördeki rekabet güçlerinin artmasına katkıda bulunacaktır. YTSO olarak, üyelerimizin sektörel gelişmeleri takip etmelerine ve işlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için her zaman yanlarında olacağız." dedi.

YTSO üyeleri ise düzenlenen fuar gezilerinin kendileri açısından son derece verimli olduğunu ifade ederek oda yönetimine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.