Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Makine İhtisas OSB Hakkında İstişarede Bulundular

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’yü makamında ağırlayan Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, çalışmalar hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Makine İhtisas OSB Hakkında İstişarede Bulundular

Çalışmaları hızla devam eden Yalova Makine İhtisas OSB, çalışmaları hakkında bilgiler almak isteyen AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’i makamında ziyaret etti. Güçlü’yü kapıda karşılayan ve makamında konuk eden Özdemir OSB çalışmaları, Yalova Üniversitesi ile sürdürülen işbirliği konularında bilgiler verdi. Ardından bundan sonra atılacak adımlar konusunda Güçlü ve Özdemir istişarelerde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise, “Yalova Ak Parti İl Başkanı, Endüstri Mühendisi Sayın Umut Güçlü ile Yeni Türkiye vizyonu olan, ‘üretim, istihdam ve ihracat’ üzerine, Yalova gençlerinin sanayi bölgemizde istihdamı üzerine geniş bir istişare yaptık. Nazik hayırlı olsun ziyaretleri için biz de çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Umut Güçlü ise Yalova Makine İhtisas OSB’nin Yalova’ya ciddi bir ekonomik canlılık ve istihdam sağlayacağını ifade ederek Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’e kendisi ile paylaştığı bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.