Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurumsal Gelişim Projesi İçin Son Başvuru Tarihi 15 Haziran

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO)’ndan yapılan yazılı açıklama ile ABİGEM Doğu Marmara ve TÜSSİDE işbirliğiyle KOBİ’lere yönelik olarak geliştirilen “Kurumsal Gelişim Projesi” ne katılmak isteyen üyelerin YTSO’ya başvuruda bulunmaları istendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Projenin aynı sektörde rekabet etmeyen farklı firmaların katılımı sağlanarak firmalar arası sinerji oluşturmayıda amaçladığına vurgu yapılarak projeye katılmak isteyen YTSO üyesi firmaların en geç 15 Haziran 2010 tarihine kadar YTSO DEİK Temsilcisi Hande Güngörür’e bilgi vermeleri istendi. Yapılan yazılı açıklamada şu cümlerere yer verildi;
“Kocaeli Sanayi Odası girişimiyle ABİGEM Doğu Marmara (DM) ve TÜSSİDE işbirliğiyle KOBİ’lerin işletmelerini büyütme ve geliştirmeleri amacıyla sağlam bir yönetimin temellerini atacakları ve ihtiyaçlarına yönelik hizmet almaları inancıyla “Kurumsal Gelişim Projesi” geliştirilmiştir.
Bu programda aynı sektörde rekabet etmeyen farklı firmaların katılımı sağlanarak firmalar arası sinerji yaratılması hedeflenmektedir.
“Kurumsal Gelişim Projesi” başlığı altında “Doğru Yönün Tespiti (Stratejik Planlama ve Yönetim)”, “Süreç Yönetimi” ve “Kurumsal Performans Yönetimi” alanında sizlere ekte sunulan teklifte belirtildiği gibi destek vermekten memnuniyet duyacağız”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.