Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Atandı

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fikret Yüksel Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yüksel, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Atandı

Yalova Üniversitesinde görev değişimine gidildi. Bir süreden beri Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeliği görevini sürdüren Doç.Dr. Fikret Yüksel, 12 Ağustos 2011 tarihinden Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atandı. Yüksel’in 3 yıl boyunca bu görevi sürdüreceği belirtildi.
Doç.Dr. Fikret Yüksel kimdir?
Fikret Yüksel 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.1986-1990 yıllarında eğitim bursu aldığı ÇİTOSAN TAŞ Samsun Çimento Fabrikası’nda İşletme ve Bakım Mühendisliği görevlerinde bulundu.F.Yüksel 1990 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde göreve başladı. 1996 yılında Yardımcı Doçent, 2006 yılında Doçent unvanı aldı. Bölüm Başkan Yardımcılığı, Enerji Anabilim Dalı Başkanlığı ve Üniversite Sanayi İşbirliği Yürütme Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten F. Yüksel, Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliğinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Sekreterlik görevleri yürüttü. Termodinamik, Yakıtlar ve Yanma, İçten Yanmalı Motorlar, Motorlarda Alternatif Yakıt Kullanımı, Kojenerasyon Sistemleri ve Enerji ekonomisi konuları Dr. Yüksel’in araştırma alanlarıdır. Evli ve üç çocuk babası Doç. Dr. Fikret Yüksel, Ağustos 2009’dan beri Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görev yapmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.