Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Yeni Bir Döneme Daha 'Merhaba' Diyoruz"

2023/2024 Eğitim ve Öğretim yılının 2. yarıyılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe yine aynı heyecanla bir yarıyıla daha merhaba dediklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
"Yeni Bir Döneme Daha 'Merhaba' Diyoruz"

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine “Merhaba!” diyerek, bu dönemi de her zamanki istek ve heyecanla karşıladıklarını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimde değişimi ve dönüşümü destekleyici, 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefleyen birçok adım attığını, çocukların akademik, duygusal ve sosyal gelişimlerinin önceliklendirildiğini söyleyen
Akmeşe, bu eğitim öğretim yılı başında Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi'ni (YEGES) hayata geçirdiklerini, okullarda birçok proje ve etkinlikle verimli bir birinci dönem geçirdiklerini ifade etti.

Bu dönemde de var olanların üzerine yenilerini eklemek ve yine el ele vermek için yola çıktıklarını kaydeden Akmeşe, mesajında öğrenciler, veliler ve öğretmenlere de seslendi. Öğrencilere derslerini keyifle geçirmelerini, her gün yeni bir şeyler öğrenme isteğiyle okullarına gitmelerini, başarıya ve mutluluğa giden yolda ilerlemelerini temenni eden Akmeşe, velilerin de çocuklarının yüzlerinde başarı ve mutlulukla dolu tebessümler oluşturmak için yine kendileriyle olacaklarına olan inancını dile getirdi. Öğretmenler ile birlikte büyük emeklerle tamamladıkları bir dönemin ardından yine okullarda buluştuklarını, birlikte ürettikleri çalışmaların bu dönemde de aynı keyifle devam edeceğine inandığını sözlerine ekleyen Akmeşe, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalar için şimdiden teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.