Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ Marmara Kariyer Fuarı’nda Göz Doldurdu

Yalova Üniversitesi, 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katıldı. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın da destek verdiği stant öğrencilerin akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YAÜ Marmara Kariyer Fuarı’nda Göz Doldurdu

Yalova Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katılarak, üniversitenin eğitim, araştırma ve işbirliği olanaklarını tanıttı. Fuarda, üniversitenin açtığı standlar, öğrencilerin ilgisini çekti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da standı ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere üniversitenin eğitim kalitesi, bölgesel kalkınmaya katkısı, OSB ile yaptığı işbirliği, uluslararası projeleri, akreditasyon çalışmaları ve mezun istihdamı gibi konularda bilgiler aktaran Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi’nin hızla rağbet gören bir eğitim kurumuna dönüştüğünü, bu yıl yüzde 100 doluluk oranının aşıldığını, MARMARAKAF’ta da standın adeta akına uğradığını belirterek, öğrencilerin tercihlerine teşekkür etti.

Marmara Kariyer Fuarı, 15 üniversitenin paydaşlığında, çeşitli sektörlerden bin 71 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Konferans programları, işveren markası sunumları, yetenek kazanım etkinlikleri, işveren markası stantları ve daha birçok etkinlik düzenlendiği Fuar, gençlerin kariyerlerini şekillendirmelerine ve işverenlerin geleceğin yeteneklerini keşfetmelerine önemli destek sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.