Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi 2023 yılı Kurum İdari Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Külekçi başkanlığında ve Eğitim Bir Sen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YAÜ İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen toplantıda, akademik ve idari personel yararına alınacak kararlar hakkında istişarelerde bulunuldu ve toplam 16 gündem maddesi görüşüldü. Kurul toplantısında alınan kararlar ise şu şekilde sıralandı; Yurtiçi ve yurtdışı konferans, panel ve benzeri görevlendirme ücretleri arttırıldı. Kampüs alanına sosyal tesis yapılması karara bağlandı. Yapılması planlanan kreş için çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı. Dış evrakların birimlere aktarılmasında personel ve araç görevlendirilmesi yapılacak. Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavları yapılacak. “Dumansız Kampüs” uygulaması ile ilgili çalışmalara başlanacak. Üniversite fitness salonu personele gün, saat ve öncelik konusunda pozitif ayrımcılık yapacak. Personel motivasyonunu artırmak için gezi ve piknik gibi sosyal aktiviteler düzenlenecek.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Külekçi, toplantıda yaptığı konuşmada: "Akademik ve idari personelimizin refahı ve motivasyonu bizim için çok önemli. Bu toplantıda aldığımız kararlar ile personelimize daha iyi çalışma şartları sunmayı ve motivasyonlarını artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Eğitim Bir Sen temsilcileri de toplantıda alınan kararlardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.