Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ’de Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri hakkında açıklama yaptı. Bahçekapılı, öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerini 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabileceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YAÜ’de Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor

Yalova Üniversitesi’nde bahar dönemi kayıtları başlıyor. Bu noktada öğrencileri uyaran Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı öğrencileri kayıt dönemini kaçırmamaları yönünde uyardı. Kayıtlarla ilgili olarak Yalova Üniversitesi’nden yapılan açıklamada ise,  öğrencilerin katkı payı veya öğrenim ücretlerini öğrenci numaraları ile Vakıfbank şube, ATM veya internet bankacılığından ödeyebilecekleri vurgulandı. Üniversiteden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz, ödemelerini yaptıktan sonra ders kayıtlarını internet üzerinden veya akademik danışmanları ile birlikte yapabileceklerdir. İnternet üzerinden yapılan ders kayıtları danışman onayı ile geçerli olacaktır. Haklı ve geçerli sebeplerle kayıt yeniletemeyen öğrenciler, 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında ilgili birime başvurabilirler” denildi.

Kayıt yenileme işlemleri ile ilgili detaylı bilginin üniversitenin web sitesinde yer aldığını da hatırlatıldığı açıklamada, “Öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini zamanında ve eksiksiz yapmalarını rica ediyoruz. Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” bilgilerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.