Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Öğrenciler Derece İle Döndüler

Yalovalı öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik” temalı kısa film yarışmasından derecelerle döndüler.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalovalı Öğrenciler Derece İle Döndüler

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin işbirliğiyle düzenlenen “Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik” temalı kısa film yarışması sonuçlandı. Yalova’dan katılan genç yetenekler, yarışmada dikkat çekici başarılar elde etti.

Yalova Nene Hatun Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Gözdenur O. ve Seda Nur Y. tarafından hazırlanan “Emek” isimli film, yarışmada birinci oldu. Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Duhan H., Mustafa Naci G., Serap Ö., Yiğit A., Muhammet Emre Y., ve Yunus Sefa A. tarafından hazırlanan “Devir” filmi ikinci sırayı alırken, TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Faristha A. ve Zeynep Sude S.'nin “Kıymetini Bil” filmi üçüncülüğü kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.