Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Bahar Dönemi Başladı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Üniversitesi Bahar Dönemi Başladı

Bahçekapılı mesajında, yeni akademik dönemin ülkemize ve Yalova Üniversitesi’ne hayırlı olmasını dileyerek, Yalova Üniversitesi'nin "üreterek eğiten" ve "eğiterek de üreten" bir üniversite olma hedefini hatırlattı.

Yalova Üniversitesi bahar dönemine merhaba dedi. Yeni dönemin başlaması nedeni ile bir mesaj yayınlayan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı öğrencilere ve öğretim görevlilerine hitap etti. Mesajında erdemli nesiller yetiştirmek adına çalıştıklarını vurgulayan Bahçekapılı, "Yalova Üniversitesi ailesi olarak, ilim ve irfanın yolunda, ülkesine katma değer sunmak üzere araştıran, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen erdemli nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki her alanda büyük ve gelişmiş ülke olmanın yolu iyi eğitim almış genç ve dinamik nesillerden geçmektedir. Gençlerimizin de bu ufuk ve bilinçle öğrenimleri için gereken çabayı gösterdiklerinden eminiz." dedi.

Milli ve Manevi Değerlere Vurgu

Bahçekapılı, milli ve manevi değerlere güçlü bir şekilde tutunarak en iyisi için sürekli çabalamalıyız diyerek, "Bu çaba ancak birlikte öğrenmek ve birlikte büyümek şiarıyla karşılığını bulabilir. Ben içimizdeki bu azim ve güçlü ufkumuzu daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere Seslendi

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, "Sevgili öğrencilerimiz, asil milletimizin ve ailelerimizin bize emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıracak çalışmalar yapacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum." diye seslendi.

15. Yılda Heyecan Devam Ediyor

Yalova Üniversitesi'nin 15. yılında da ilk günkü heyecanla geleceğe bakmaya devam ettiğini belirten Bahçekapılı, "Bu heyecan ve istekle gelecek her bir yılda önemli ve öncü başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinizi bu sürecin bir parçası olmaya davet ediyor, tüm üniversitemiz ailesine başarılarla dolu bir akademik dönem diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.