Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bahçeşehir – Uğur Eğitim Kurumları İftar Yemeğinde Buluştu

Yalova Bahçeşehir Koleji, Özel İznik Uğur Dershanesi ve Yalova Uğur Dershanesi tüm kadrosu ile iftar yemeğinde hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Bahçeşehir – Uğur Eğitim Kurumları İftar Yemeğinde Buluştu

Yalova Bahçeşehir – Uğur Eğitim Kurumları çalışanları; 2010 ve 2011 eğitim ve öğretim yılındaki başarılarını kutlarken, Tüm Yalova Milli Eğitim çalışanlarına da teşekkürlerini ifade ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı'nı kutlayarak tüm Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yalova Bahçeşehir – Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ACAR 2010-2011 Eğitim ve öğretim Yılında SBS, YGS ve LYS sonuçlarına göre yaptığı değerlendirmede; önceki yıllarda elde ettikleri başarıların artarak devam ettiğini belirtti.

Üniversiteye yerleştirme sonuçları dikkatle incelendiğinde; Lisans (4 yıllık fakülteler) yerleştirmeye esas olmayan puan türlerinde elde edilen derecelerin hiçbir önemi olmadığı; önemli olanın Lisans yerleştirmede esas alınan puanlar olduğu bir kez daha görülmüştür.

Bu anlamda Öğrencilerimizin üniversite yerleşme sonuçlarında elde ettikleri başarılı sonuçların haklı gururunu sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz ile paylaşmaktayız.

Bu başarıda emeği geçen ve kurumlarımızda görev alan tüm çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yalova Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Sevinç DOĞAN ve Selda ŞENER ile Özel İznik Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Özlem ERASLAN’ın bilgi birikimi ve tecrübeleri ile öğrencilerimizi doğru ve bilinçli yönlendirerek üniversiteye yerleşmelerine önemli katkıda bulunmuşlardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.