Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Tanıtım Günleri Dolup Taştı

Ünilog tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri üniversite öğrencilerinin akınına uğradı. 17 üniversitenin yer aldığı tanıtım günlerinde öğrenciler geleceklerine yön verecek bu önemli tercih konusunda uzmanlarından tavsiyeler aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Üniversite Tanıtım Günleri Dolup Taştı

Ünilog, Yalova Üniversitesi ve Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım Günleri RDKM’de kapılarını açtı. Tanıtım Günleri daha ilk günden öğrencilerle doldu taştı. Çoğunluğunu Vakıf Üniversitelerinin oluşturduğu 17 Üniversitenin stant açtığı etkinlik hakkında bilgi veren Ünilog Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri yetkilisi Caner Işkın, “Yalova’da bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi işbirliği ile 7 tanıtım günlerini gerçekleştiriyoruz. 17 üniversite burada stant açarak üniversitelerini ve sundukları imkanları öğrencilere anlatıyor. Bu üniversitelerin çoğu Vakıf Üniversitesi, Yalova’da yaşayan 12 sınıf öğrencileri ya da mezun olmuş ancak üniversiteye girememiş vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Amacımız 12. Sınıf ve mezun öğrencilerimizin daha iyi bir bilinçle üniversite tercihlerini yapmalarını sağlamak ve geleceklerine, kariyerlerine yön verebilmelerini sağlamaktır.” dedi.

Tanıtım Günleri’ne hem destek veren hem de stant açan Yalova Üniversitesi hakkında bilgi paylaşan Yalova Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Sıddık Badıllı ise, “Yalova Üniversitesi biz de bu tanıtım günlerine destek veriyoruz. Ayrıca üniversitemizi de kurduğumuz stantta tanıtıyoruz. 17 Mayıs tarihinden de üniversite kampüsümüzde, ‘Kariyer Günleri’ni düzenleyeceğiz. Tüm 11-12’nci sınıf öğrencilerimizi buraya da bekliyoruz. Çocuklarımızı öncelikle Yalova Üniversitemizi tercih etmeye bekliyoruz. Geçen yıl yüzde 102’lik bir doluluk oranını yakalamıştık. Bu yıl inşallah bu oranı daha da yukarıya taşımak istiyoruz. Özellikle polimer mühendisliğine öğrenciler çok soruyor. Bunun sebebi de Yalova Üniversitesi’nin uluslararası alanda da almış olduğu ödüller. Bu da öğrencilerin Yalova Üniversitesi’ni tercihlerinde etkili oluyor” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.