Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar 2. Döneme Hazırlanıyor

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının 2. dönemine yönelik okulların hazır olmasını sağlamak için inceleme ve denetlemelerini sürdürüyor. Akmeşe, 2. döneme hiçbir eksik kalmadan başlanmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okullar 2. Döneme Hazırlanıyor

2023/2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarıyılı tamamlandı. Öğrenciler bir süre önce 15 günlük tatile çıktılar. Önümüzdeki hafta yeniden başlayacak olan eğitim ve öğretim öncesinde Yalova Milli Eğitim Müdürü de okullardaki hazırlıkları yerinde inceliyor. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Ziya Gökalp İlkokulu’nu ziyaret eden Akmeşe bu okullarda istinat duvarlarının güçlendirilmesi ve anfi tiyatro için ayrılan alanda devam eden çalışmaların tamamlanmasını istedi.

Akmeşe, daha sonra Şehit Zeynep Sağır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti. Bu okullarda halk eğitimi için ayrılan bölümde yürütülen bakım onarım çalışmalarını yerinde gördü.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, okulların 2. döneme hazır olduğunu, eğitim ve öğretim kalitesini artırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.