Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okulla Hoş Geldin” Hediyeleri Akmeşe’den

Yalova’da okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı kapsamında okullarda ilk ders zili çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okulla Hoş Geldin” Hediyeleri Akmeşe’den

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Hüseyin Alkaş İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulla ilk kez tanışan 1’inci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül’de başlatılacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen okula uyum programı, öğrencilerin yeni girdikleri okul ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Programda öğrencilere, okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışma, okul kuralları ve beklentileri hakkında bilgi alma, okula aidiyet duygusu geliştirme gibi etkinlikler sunuluyor. Bu çerçevede Yalova’da da 1’nci ve 9’uncu sınıflarda uyum eğitimleri başladı. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Hüseyin Alkaş İlkokulu’na giderek okulla bu yıl ilk kez tanışan miniklere, “Okula Hoş Geldin” hediyelerini dağıttı. Miniklerle uzun uzun sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Okulla bu yıl ilk kez tanışan yavrularımızın bu heyecanına ortaklık etmek istedik. Onlara Okula Hoş geldin hediyelerini de vererek okulu onlara sevdirmeyi amaçlıyoruz. Okulla ilk tanışma öğrencilerin bunda sonraki süreçte okula bağlanmaları anlamında çok büyük önem taşıyor. Biz okulları çocukların gitmek için can attıkları bir diğer yuvalarına dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Akmeşe, ayrıca öğrencilere hediyeler vererek onları sevindirdi. Öğrenciler de Akmeşe’ye teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılına başlamak için sabırsızlandıklarını söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.