Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Randevu Sistemi Devreye Girdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Okul Randevu Sistemi" ile Yalova'da veliler, okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okul Randevu Sistemi Devreye Girdi

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yaptığı açıklamada, "Okul Randevu Sistemi" ile velilerin, öğretmenlerle randevu alarak görüşmelerini daha planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini söyledi.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor.

Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek. Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Veliler, öğretmenlerle randevu alarak görüşmelerini daha planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Öğretmenler, randevu sistemi sayesinde zamanlarını daha etkin bir şekilde yönetebilecek. Okul yöneticileri, veli ve öğretmen görüşmelerinin daha düzenli bir şekilde yapılmasını sağlayabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.