Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Önleri Artık Daha Güvenli

Yalova il Özel İdaresi 5 köyde okul önlerinde öğrencilerin okula güvenle giriş çıkışlarını sağlamak amacı ile işaretleme çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okul Önleri Artık Daha Güvenli

Yalova İl Özel İdaresi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte köy okullarının önünde bulunan yollarda öğrencilerin güvenle okula giriş çıkışlarını sağlamak amacıyla işaretlemeler yapıyor. Bu kapsamda Akköy, Safran, Kocadere, Çalıca ve Kılıç köylerindeki okulların önündeki caddelerde yaya çizgisi imalatı ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, öğrencilerin güvenliğinin kendileri açısından çok büyük önem taşıdığını ifade etti. Yılmaz, “Öğrencilerimiz yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okullarına kavuştular. Biz de yavrularımızın okullarına güven içerisinde giriş çıkışlarını sağlamak adına işaretleme çalışması yaptık. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın iyi bir eğitim almaları kadar güven içerisinde olmalarını da önemsiyoruz. İl Özel İdaresi olarak bu çalışmalara diğer köylerimizde de devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlar ise İl Özel İdaresi’ne teşekkür ederek, “Okul önlerindeki yaya çizgileri sayesinde çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlıyorlar. Bu çalışmalar hem öğrencilerimizin hem de biz velilerin içini rahatlatıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.