Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O Çocuklar Adam Oldu

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Barış Manço’yu anma programında sahne alan çocuklar, ünlü sanatçının hayatını anlatıp, şarkılarını seslendirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
O Çocuklar Adam Oldu

 “O çocuklar Büyüdü” adlı programda çocukların söylediği şarkılara tüm salon da hep bir ağızdan eşlik etti.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Barış Manço’yu anma programı Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında başlayan programın ilk bölümünde Atatürk İlkokulu öğrencileri sahne aldı. Bir öğrencinin Barış Manço’yu canlandırdığı gösteride ünlü sanatçının doğumundan ölümüne kadar uzanan hayat hikayesi sahnelendi.

Programın ikinci bölümünde ise Yalova’da ki tüm okullardan öğrencilerin katılımı ile oluşturulan koro Barış Manço’nun eserlerini seslendirdi. Seslendirilen eserlere programa katılmak için salonu dolduran yüzlerce izleyici de hep bir ağızdan eşlik etti. Programa Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Yalova Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Kalyon, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Kaan Dumantepe, MHP Yalova İl Başkanı Necati Vural, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katıldılar.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.