Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Namık Ekin YAÜ Öğrencileri İle Buluştu

Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, Yalova Üniversitesi Su Sporları Kulübünün davetlisi olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Namık Ekin YAÜ Öğrencileri İle Buluştu

Ekin, önümüzdeki günlerde enkaz altında 7 gün 7 gece kalabilmek için yeni bir deneme yapacağını duyurdu. Ekin, öğrencilere “Ne olursa olsun, başarılı olmaktan asla vazgeçmeyin” tavsiyesinde bulundu.

Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, Yalova Üniversitesi’nde öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Yalova Üniversitesi Su Sporları Kulübünün davetlisi olarak Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir söyleşi programına katılan Ekin, Türk rekortmeni olduğu su altı maceralarını anlattı. Ekin, daha önce 5 gün 5 gece su altında kaldığını, 24 saatte 34 bin 800 metreden fazla yüzerek Guinness dünya rekoru kırdığını hatırlattı.

Önümüzdeki günlerde yeni bir rekor denemesi yapacağını açıkladı. Ekin, enkaz altında 7 gün 7 gece kalabilmek için bir hazırlık yaptığını ve bunun hem fiziksel hem de psikolojik bir sınav olduğunu söyleyen Ekin, bu denemenin amacının insanların imkansız diye bir şey olmadığını göstermek olduğunu belirtti.

Söyleşi programında öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Ekin, öğrencilere SAT komandosu olmanın zorluklarını, eğitimlerini ve operasyonlarını anlattan Ekin, öğrencilere “Ne olursa olsun, başarılı olmaktan asla vazgeçmeyin” tavsiyesinde bulundu.

Programın sonunda, Yalova Üniversitesi Su Sporları Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, Ekin’e teşekkür ederek, plaket takdim etti. Yılmaz, Ekin’in öğrencilere ilham verdiğini ve kendilerine büyük bir onur yaşattığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.