Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Çevreciler Herkese Örnek Oldu

Doğa Ve Çevre Vakfı (DOÇEV) işbirliği ile Koruköy Beldesinde, “Doğaya elini uzat, pilleri kumbaraya at” sloganı atık pil toplama kampanyası başlatan Koruköy İlköğretim Okulu öğrencileri kısa sürede 90 kilogram pil topladılar.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Doğaya duyarlılığı sağlamak adına DOÇEV ile ortaklaşa olarak atık pil toplama kampanyası düzenleyen Koruköy İlköğretim Okulu öğrencileri geliştirdikleri “Doğaya elini uzat, pilleri kumbaraya at” sloganı ile belde de atık pil toplama başladılar. Ev ev, iş yeri iş yeri dolaşan minikler atık pillerin doğaya verdiği zararlar konusunda da belde halkını bilinçlendirmekten geri durmadılar. Kampanya kapsamında beldedeki bir çok noktada atık pil istasyonları da oluşturan minik öğrenciler kampanya sonrasında 90 kilogram pil toplayarak doğaya büyük katkı sağladılar.

Öğrencilerin kampanyası hakkında bilgi veren Koruköy İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Öztop, “Okulumuz öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında DOÇEV’in katkıları ile geliştirdikleri bu kampanya kapsamında sadece atık pil toplayarak beldemizin çevre ve doğasına katkı sağlamadılar. Ayrıca atık pillerin verdiği zararın beldemiz halkı tarafından anlaşılmasında da önemli bir rol üstlendiler. Vatandaşlarımız öğrencilerimizin bu kampanyası sayesinde artık atık pillerin verdiği zararlara karşı çok daha donanımlı ve bilinçli bakıyorlar” dedi.

Kampanyanın sona ermesi nedeniyle Okul Müdürü Oktay Öztop öğrencilere ve kampanyada öğrencileri yönlendiren sınıf öğretmeni Olcay Yaşar’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.