Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Eğitim Personeline Maaş Promosyonu Müjdesi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kamu personelinin maaş artışları göz önünde bulundurarak maaş promosyonu ihalesine çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Milli Eğitim Personeline Maaş Promosyonu Müjdesi

İhaleye altı banka katıldı. En yüksek teklifi veren Yapı ve Kredi Bankası ile 23 Ocak 2024 tarihinde maaş promosyonu sözleşmesi imzalandı. Milli Eğitim personelleri 30 bin 300 TL’lik promosyon alacaklar.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, maaş promosyonu ihalesine Akbank, Yapı ve Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, Halk Bankası ve Vakıf Bank temsilcilerinin katıldığını duyurdu. İhale sonucunda, en yüksek teklifi 30 bin 300 TL ile Yapı ve Kredi Bankası verdi. Akbank ile Yapı ve Kredi Bankası arasında çekişmeli geçen süreç sonunda, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı ve Kredi Bankası arasında maaş promosyonu sözleşmesi imzalandı.

Bu yeni anlaşma çerçevesinde, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, önümüzdeki üç yıl boyunca maaş, ek ders ve diğer ek ödemelerini Yapı ve Kredi Bankası’ndan alacak. Sözleşme şartlarına göre, ilgili banka üç yıllık promosyon ücretini peşin olarak, tek seferde öğretmenler, memurlar ve diğer çalışanların hesaplarına aktaracak. Böylece, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, maaşlarının yanı sıra ekstra bir gelir elde etmiş olacak.

Maaş promosyonu ihalesinin sonuçlandığını ve personeline hayırlı olmasını dileyen Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Yapılan anlaşma ile personellerimizin hesabına 30 bin 300 TL’lik bir promosyon yatırılacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Maaş promosyonu, banka aracılığı ile yüksek miktarda ödeme yapan işverenlerin bunun karşılığında işverene ya da çalışanlara bir defaya mahsus olmak üzere yaptığı toplu ödeme olarak tanımlanabilir1. Maaş promosyonu, çalışanların maddi olarak desteklenmesinin yanı sıra, bankalar arasındaki rekabeti artırarak daha iyi hizmetler sunulmasına da katkı sağlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.