Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mete Halk Eğitim Kursiyerleri İle Buluştu

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve beraberindekiler,

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mete Halk Eğitim Kursiyerleri İle Buluştu

Yalova'da Halk Eğitimi Merkezi'ni ve çeşitli okulları ziyaret ederek eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde incelediler. Ziyaretlerde kursiyerlerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Mete, Yalova'da eğitime verilen önemi vurguladı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve Daire Başkanı Sedat Seçkin Bozkurt, Yalova'da yoğun bir program gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Yalova Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret eden Mete, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve beraberindekiler, sepet örücülüğü, Yalova kumaşı ve dikiş nakış atölyelerini gezerek kursiyerlerle çalışmalar hakkında sohbet etti.

Kursiyerlerin çalışmalarını inceleyerek Yalova'nın geleneksel el sanatlarının yaşatılması ve kursiyerlerin becerilerinin geliştirilmesi için yapılan çalışmalardan övgüyle bahseden Mete, "Yalova'da el sanatlarının yaşatılması ve kursiyerlerin becerilerinin geliştirilmesi için yapılan çalışmalardan çok etkilendim. Bu çalışmalar, Yalova'nın kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından çok önemli." dedi.

Okul Ziyaretlerinde Eğitim Faaliyetleri İncelendi

Mete ve beraberindekiler, Yalova ilinin eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla okul ziyaretlerinde de bulundular. Sugören İsmet Koçhan İlk ve Ortaokulu ve Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret eden Mete, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Mete, öğretmenlere göstermiş oldukları özveri ve emek için teşekkür ederek, öğrencilere de 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için başarılar diledi. Mete, "Yalova'da eğitim ve öğretime verilen önemi görmek beni çok mutlu etti. Öğretmenlerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, öğrencilerimize de ikinci dönemde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.