Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseli Şairler “Kaçak Vakitler’i” Tanıttı

Yalova Fatih Sultan Mehmet Lisesi öğrencisi 13 liseli şair yazdıkları 53 şiiri, “Kaçak Vakitler” adlı şiir kitabında topladı. Kitabın tanıtımın öğretmenleri Savaş Erdoğan ve Nermin Sandallı ile birlikte yapan öğrencilerin gururu gözlerinden okundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde öğrenim gören 13 öğrenci yazdıkları şiirleri bir kitapta topladılar. “Kaçak Vakitler” adı verilen kitabın tanıtımı ise okulda yapıldı. Kitapla ilgili bilgi veren okulun edebiyat öğretmenleri Savaş Erdoğan ve Nermin Sandallı bu eserin 2 yıllık bir çalışma sonrasında ortaya çıktığını söyledi. Erdoğan ve Sandallı, “Öğrencilerimiz çeşitli dönemlerde yazdıkları şiirleri bizlerle paylaştılar. Bizde şiirleri bir kitapta toplayabilmenin hayalini kurduk. Ancak finansman bulamamıştık. Bu noktada fikrimizi Yalova Gelişim Derneği (YAGED)’ne götürdük. Onlarda bu fikrimize sıcak baktılar. Kitabımızın baskısı tamamlandı. Kitapta 53 şiir yer alıyor. Bu kitabın çıkması okulumuz ve öğrencilerimiz açısından çok önemliydi” şeklinde konuştular.
Yalova Fatih Sultan Mehmet Lisesi Müdürü Sedat Oymak ise, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yayınlanan kitaplarından dolayı hem tebriklerimi hem de teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer yandan bu kitaba maddi destek sağlayan YAGED’e de teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenciler Ekim yada Kasım ayı gibi 2 nci bir şiir kitabı için daha şimdiden hazırlıklara başladıklarını dile getirerek kendilerine böyle bir imkan sağlayan okul yöneticilerine ve öğretmenlerine şükranlarını ilettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.