Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçal;"2nci Üniversite İçin Seçici Davranacağız"

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal 2'nci bir üniversitenin daha ile kazandırılmasının Yalova'ya ciddi kazanımları olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Koçal;"2nci Üniversite İçin Seçici Davranacağız"

Koçal toplam 5 bin öğrenci kapasiteli binaları hazır olan bir projeyi değerlendirmek üzere tüm özel ve vakıf üniversitelerine bir dosya göndereceklerini söyledi.
Yalova için 2'nci üniversite fikrini ortaya atan ardından da bir biri ardına somut adımlar atan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal bu konuda acele etmediklerini önlerinde 2 yıllık bir süre olduğunu söyledi. İnce eleyip sık dokuyarak ile en fazla katkıyı sağlayacak olan üniversiteyi seçmek istediklerini dile getiren Koçal, "Mesela Bahçeşehir Üniversitesi’nin bunu duyduğunu ve ilerleyen günlerde bilgi almak için geleceklerini duydum. Gelse de bir şey ifade etmez biz dosyayı bütün hepsine yollayacağız. Ondan sonra içlerinden uygun olanı tercih edeceğiz. Yalova için doğru bir proje olduğuna inanıyorum. Yalova’da 5 bin tane daha, zengin öğrencinin gelmesi büyük avantaj olur. Ben bu projenin hayata geçmesi ile birlikte Yalova'ya ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.