Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırsever Vatandaştan Okula Çeşme

Hayırsever vatandaş İsmail Aydın Yalova’nın Çınarcık İlçesinde bulunan Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi bahçesine eşi Müberra Aydın hatırasına bir çeşme yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Törenle açılan çeşmeyi yaptırdığı için hayırsever İsmail Aydın’a Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Çınarcık Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi bahçesine hayırsever vatandaş İsmail Aydın tarafından yaptırılan ve eşi Müberra Aydın’ın adı verilen çeşme törenle açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Milli Eğitim İlçe Müdürü Necmettin Öner, ve davetliler katıldı. Tören öncesi konuşan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, “Hayısever vatandaşlarımızın destekleri ile eğitim kurumlarımızın birçok ihtiyacı karşılanıyor. Bu kapsamda bu okulumuza yapılan çeşmenin açılışını da gerçekleştirmekten onur duyuyorum. Bu vesile ile hayırsever İsmail Aydın’a da ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından hayırsever vatandaş İsmail Aydın’a bir teşekkür plaketi sunuldu.
Okul bahçesinde yapılan çeşmenin açılışını ise hayırsever vatandaş İsmail Aydın, Çınarcık belediye Başkanı Murat Erdoğan Milli Eğitim İlçe Müdürü Necmettin Öner birlikte yaptılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.