Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yalova’da

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete Yalova'ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yalova’da

İlk olarak Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'yi makamında ziyaret eden Mete ildeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ardından okul ziyaretleri gerçekleştiren Mete ve Akmeşe okullarda yapılan çalışmalara da eşlik ettiler.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Yalova’da eğitim öğretim faaliyetlerini inceledi. Mete ve Akmeşe, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu, Zehra Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sabri Ekşinozlugil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle görüştü. Öğrencilerin atölye çalışmalarını yerinde izleyen, hayat boyu öğrenme kapsamında açılan kurslara da katılan Mete Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tezhip, okçuluk, Arapça, hafızlık, musiki, resim, etkili okuryazarlık, ebru ve çini kurslarını; Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesinde ise dikiş, nakış kurslarını ziyaret etti. Kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgi alarak onlara başarılar dileyen Mete, Yalova’daki eğitim öğretim faaliyetlerinden memnun kaldığını belirterek, hayat boyu öğrenmenin önemine vurgu yaptı. Yalova’nın Hayat Boyu Eğitim’de de hak ettiği yere gelmesini çok önemsediğini ifade eden Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, öğrencilerin ve kursiyerlerin kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete Yalova ziyareti kapsamında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı da makamında ziyaret etti. Valiliğin hatıra defterini yazan Mete ardından Vali Kaya ile makamında bir süre daha ildeki eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.