Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eruslu’ya, Meslekte Başarı Ödülü

Yalova Rotary Kulübü tarafından verilen “Meslekte Başarı Ödülü”ne layık görülen Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ödülünü Yalova Valisi Esengül Civelek’ten aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Eruslu’ya, Meslekte Başarı Ödülü

Yalova Rotary Kulüp tarafından mesleğinde başarılı bulunanlara verilen “Meslekte Başarı Ödülü”ne bu yıl Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile Yalova Kitabevi İşletmecisi Mustafa Aydın layık görüldü. Yalova Rotary Kulübü’nün bin 247’inci toplantısı kapsamında Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen ödül törenine Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve kulüp üyeleri de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Yalova Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tunç Yüksel yaptı. Dönemlerinin 19’uncu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Yüksel, “Rotary Kulüpleri iş ve meslek sahibi kişilerin oluşturduğu bir hizmet kuruluşudur. Bizlerin Dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary Kulübü’nün üyeleriyiz. Her hafta düzenli olarak toplanıyoruz ve dünya geleceğine bir nebze de olsa katkıda bulunmak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kulübün bu yıl seçtiği ‘Meslekte Başarı Ödülü’nün sahipleri açıklandı. Kulüp Başkanı Yüksel, “Kulübümüz bu yıl başarılı çalışmalarında yüksek ahlaki standartların kullanılmasına özen gösteren Niyazi Eruslu ile Mustafa Aydın’a bu ödüllerin verilmesine oy birliğiyle karar verdi” dedi.

Ödül sahiplerine ise ödüllerini Vali Esengül Civelek verdi. Vali Civelek, “Rotary Kulübü’nün insanlığa yönelik yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Ödül alanları da tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.