Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Eğitim Alanındaki Yatırımları Önemsiyoruz”

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, Uğur Okulları Yalova Kampüs kurucu ve Genel Müdürü Ali Özbağcı'yı makamında ağırladı. Burada konuşan Demiryürek eğitim alanında yapılan yatırımları önemsediklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Eğitim Alanındaki Yatırımları Önemsiyoruz”

Uğur Okulları Yalova Kampüs kurucu ve Genel Müdürü Ali Özbağcı ve beraberindekiler YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’e konuk oldu. Konuklarını makamında ağırlayan Demiryürek, özel okulların ilin eğitim kalitesine sağladıkları olumlu katkılardan övgüyle bahsetti. Uğur Okulları'nın da bu katkıya önemli bir misyonla katkıda bulunduğunu vurguladı. Özellikle Yalova'da eğitim alanındaki yatırımların önemine değinen Demiryürek, bu tür yatırımların şehre değer kattığını ve Yalova'yı eğitim kenti haline getirme hedefinde önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Uğur Okulları Yalova Kampüs kurucu ve Genel Müdürü Ali Özbağcı ise Yalova'da eğitim alanındaki vizyonlarını ve geleceğe yönelik planlarını Demiryürek ile paylaştı. Özbağcı, Uğur Okulları'nın Yalova'da sadece eğitim kurumu olarak değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlere de katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.