Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

E-Twinning İle Geleceğin Sanat Yıldızları Yetişiyor

E-Twinning platformunda, sanatı ve eğitimi bir araya getiren "Geleceğin Sanat Yıldızları" projesi ile öğrenciler sanatın büyülü dünyasını keşfediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
E-Twinning İle Geleceğin Sanat Yıldızları Yetişiyor

700. Yıl Osmangazi Ortaokulu’nun da ortağı olduğu "Geleceğin Sanat Yıldızları" projesi 3 ülkeden öğrencileri biraraya getirerek sanatın renkli dünyasında buluşturdu.  Proje kapsamında Türkiye, Romanya ve Azerbaycan'dan farklı ülkelerden öğrenciler, resim, müzik, dans, tiyatro ve daha birçok sanat dalında sanatın çeşitli alanlarına dokunarak kendilerini ifade etme şansı buluyorlar.

E-Twinning Geleceğin Sanat Yıldızları Projesi, öğrencilere sanatı sadece bir hobi olarak değil, aynı zamanda bir iletişim aracı ve dünya üzerindeki kültürel çeşitliliği anlama ve takdir etme yolunda bir araç olarak görmelerini sağlıyor. Bu proje, gençlerin sanatın gücünü keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyarak, gelecekteki sanat dünyasına ilham verecek yeni yeteneklerin yetişmesine katkı sağlayacak.

E-Twinning Geleceğin Sanat Yıldızları Projesi, öğrencilerin sanatla buluşmasını sağlayarak, onları sadece izleyici değil, aynı zamanda yaratıcı birer sanatçı olarak yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu proje ile sanatın sınırlarını zorlayan, düşüncelerini ve duygularını sanat yoluyla ifade eden genç yeteneklerin önünü açıyoruz.

E-Twinning Geleceğin Sanat Yıldızları Projesi ortaklarından 700.Yıl Osmangazi Ortaokulu öğretmeni Didem Keskin Çayır, sanatın evrenselliğini ve birleştirici gücünü vurgulayarak, gençler arasında işbirliği ve anlayışı teşvik ettiğini dile getirdi. Çayır bu proje ile gençlerin sanatla buluşması ve birbirlerinin kültürlerini anlaması, gelecekte daha barış dolu bir dünyanın temellerini atmalarına yardımcı olacağını da dile getirdi.

Bu heyecan verici proje ile E-Twinning platformu öğrencilere sanatın büyülü dünyasını keşfetme ve kendilerini ifade etme fırsatı sunuyor. Geleceğin sanat yıldızları, şimdiden parlamaya hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.