Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Yalova'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Ödül töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başarılı olan öğrencileri makamında kabul eden Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, "Dilimizin Zenginlikleri" projesinin amacının, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini ve doğru kullanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Akmeşe, "Proje kapsamında ilimizde çeşitli yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Yalova'da "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Hakkında:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesinin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini ve doğru kullanmalarını sağlamak.

Proje kapsamında 81 ilde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler arasında şiir okuma, hikaye yazma, kompozisyon yazma, kelime oyunu gibi yarışmalar yer alıyor.

Proje ile öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeleri, kelime hazinelerini zenginleştirmeleri ve dilimize olan sevgilerini artırmaları hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.