Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binicioğlu Şaban Temüge İÖO Öğrencilerini Ağırladı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Şaban Temüge İlköğretim Okulu öğrencileri Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yeni öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlerine başarılar dileyen Başkan Binicioğlu, “Tüm öğrencilerimiz gibi sizler de bizim evlatlarımızsınız, sizlerin her türlü konuda duyarlı yetişmesi için tüm özveriyi göstereceğiz” dedi.

Şaban Temüge İlköğretim Okulunu temsilen sınıf öğretmeni olduğu 2/B sınıfının öğrencileri Nazlı Cidan ve Berke Karaca ile Başkan Binicioğlu’nu ziyaret eden Öğretmen Mustafa Kocaoğlu, şimdiye kadar okulları için yaptığı her türlü destek için Binicioğlu’na teşekkür etti.

Daha önce de yaptığı ziyaretlerle okulun eksiklerini gören ve ihtiyaçlar dahilinde gerekenleri karşılamak için elinden gelen her şeyi sunan Başkan Binicioğlu’na teşekkür eden Kocaoğlu, diğer eksikliklerin tamamlanması konusunda da Binicioğlu’ndan gereken desteği aldı.

Öğrencilerle de sohbet eden Binicioğlu, yeni öğretim dönemlerinde kendilerine başarılar diledi. Başkan Binicioğlu’nu çok sevdiklerini dile getiren öğrenciler de kendilerine hediye edilen Yürüyen Köşk hikaye kitabı ve yap-boz için teşekkür etti. Eğitim ve öğretimin ciddi bir iş olduğunu ve ihmale gelmeyeceğini dile getiren Binicioğlu, “Ayakları yere daha sağlam basan kaliteli bir eğitim sistemi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.