Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dağ’dan Minik Öğrencilere ‘Hoşgeldin’ Hediyesi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, eğitim - öğretim hayatlarına yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Çiftlikköy’de 2008- 2009 eğitim öğretim yılının ilk hediyeleri Belediye Başkanı Metin Dağ’dan geldi. Başkan Dağ, ilçedeki 3 ilköğretim okulunu ziyaret ederek okula başlayan 300’e yakın öğrenciye kırtasiye malzemeleri hediye etti. Şehit Osman Baçerettin, G.S.D Eğitim Vakfı ve Gaziabdurrahman İlköğretim Okulları’nı ziyaret eden Başkan Metin Dağ, ilk olarak buradaki minik öğrencilerle sohbet etti. Miniklere öğütler veren Başkan Dağ, “Hepiniz yeni bir hayata başlıyorsunuz. Gelecekte iyi birer meslek sahibi olmak, ülkenize faydalı olmak istiyorsanız öğretmenlerinizin dediklerini can kulağıyla dinlemeli, derslerinizi günü gününe çalışmalısınız. Bizler de sizlere ufak armağanlar vererek derslerinizdeki başarınıza katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Başkan Dağ’a hep bir ağızdan teşekkür eden minikler, heyecanla içlerinde defter, kalem ve boya takımı, çeşitli ders araç gereçleri bulunan hediyeleri incelediler.

Başkan Dağ, okul müdürleri ve öğretmenlerle de sohbet ederek yeni eğitim yılının hayırlı olmasında temennisinde bulunarak başarılar diledi. Dağ, okullardaki kırtasiye eksikliklerinin de talep gelmesi halinde tamamlayabileceklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.