Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir'li Öğrenciler Diyaliz Merkezi'ni Gezdi

Bahçeşehir Koleji Yalova, görkemli açılışının ardından profesyonel kadrosuyla öğrencileriyle buluştu. 2008-2009 eğitim öğretim yılına hızla başlayan öğrenciler, ünite gezileriyle görsel olarak da eğitiliyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bahçeşehir Koleji Yalova, 7. sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji dersinde işledikleri "Vücudumuzdaki Sistemler" ünitesinin "Boşaltım Sistemi " konulu dersini görerek öğrenmek amacıyla FMC Özel Yalova Diyaliz Merkezini gezdiler.

Uz. Dr. Mustafa Mehmetoğlu rehberliğinde diyaliz merkezini gezen Bahçeşehirli öğrenciler sağlıkları ile ilgili birçok önemli konuyu öğrendiler. Çocukların boşaltım sistemi sağlığı, böbreklerin vücudumuz için ne kadar önemli olduğu gibi konularda aydınlanan öğrenciler, diyaliz merkezinde yatan hastalarla da sohbet etme fırsatı buldular. Böbrek rahatsızlıklarının hayatlarını nasıl olumsuz etkilediğini ve diyaliz cihazlarına bağımlılığın zorluklarını üzülerek öğrendiler.

Uz. Dr. Mustafa Mehmetoğlu tarafından diyaliz merkezinin sistemi hakında bilgi alan Bahçeşehir Kolejli öğrenciler, merak ettikleri birçok soruya yanıt bulma fırsatı yakaladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.