Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağlarbaşı Mahallesi İlköğretim Okulu Hazır

Bağlarbaşı Mahallesi İlköğretim Okulu ve Kazımkarabekir Mahallesi İlköğretim Okulunu tamamlayan Yalova Belediyesi, bölge halkına daha kaliteli hizmeti götürecek eğitim kurumlarını kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bağlarbaşı Mahallesinde daha önce zor koşullarda öğrenim gören çocuklar yakın zamanda hizmete sunulacak yeni okullarında modern şartlarda öğrenim görmeye başlayacak.

2006 yılında başlayan ve çalışmaları tamamlanan Bağlarbaşı Mahallesi İlköğretim Okulunun açılışını bölgede yaşayan öğrenciler de sabırsızlıkla bekliyor. Prefabrik binada öğrenim veren Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrenciler yeni okullarına geçecek olmanın heyecanını taşıyor. Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan bu okul sayesinde daha önce prefabrikte öğrenim gören öğrencileri, yeni teknoloji ile donatılmış bir okulda eğitim görecek. Öğrencilerin bu sayede eğitim kalitelerinin arttırılması sağlanacak. 2760 m2 toplam inşaat alanına sahip okul bodrum, zemin kat, birinci kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Okulda 9 derslik, bodrumda yemekhane, sığınak, teknik eğitim dersliği, 1 adet okuma salonu, 2 laboratuar, 1 bilgisayar dersliği de yer alıyor.

Kalkınmada eğitimin önemini asla tartışılamayacağını vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, “Mevcut sorunların çözülmesi ve aydınlık yarınlar için, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine büyük hassasiyetle yaklaşıyoruz. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda, daha iyi imkanlarla eğitim görmeleri açısından, belediyemiz olarak üzerimize düşen vazifeyi, fazlasıyla yaptığımız inancındayım. Eğitime ulaşamayanların elinden tutmak, onlara bu kapıları açmak bizlere mutluluk veriyor. Bu bakımdan eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.