Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe Görevine Asaleten Atandı

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil İbrahim Akmeşe, Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararname ile asaleten göreve atandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akmeşe Görevine Asaleten Atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil İbrahim Akmeşe, asaleten bu göreve atandı. Akmeşe, atama kararı sonrasında yaptığı açıklamada, 01.08.2022 tarihinden bu yana vekaleten yürüttüğü göreve asaleten atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akmeşe, “2024/10 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanmış bulunmaktayım. Takdir ve tensipleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim” dedi.

Akmeşe, Yalova’da eğitim kalitesini artırmak, öğrencilerin başarılarını yükseltmek, öğretmenlerin motivasyonunu sağlamak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Akmeşe, Yalova halkına ve eğitim camiasına da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.