Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe Eğitim Öğretim Yılı Açılışına Katıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akmeşe Eğitim Öğretim Yılı Açılışına Katıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış törenine katılmak üzere İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’ne gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende, eğitim camiasına önemli mesajlar verildi. Burada eğitim camiasına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin ve öğretmenlerin heyecanını paylaştığını söyledi. Öğretmenlerin millete yaptığı hizmetleri anlatmanın mümkün olmadığını belirten Erdoğan, tüm öğretmenlere teşekkür etti. Eğitim ordusunun her bir neferini saygıyla andığını ifade eden Erdoğan, görevi başında şehit edilen ve depremde hayatını kaybeden eğitim camiasının tüm şehitlerini de rahmetle yad etti.

Erdoğan, "Üzerimde hakkı ve emeği olan saygıdeğer öğretmenlerimi, burada bir kez daha saygıyla anıyor, vefat edenlere Allah’ta rahmet niyaz ediyorum. Yine bu vesileyle Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın gibi görevi başında şehit edilen eğitim camiamızın tüm şehitlerini de rahmetle yâd ediyorum. Aynı şekilde 6 Şubat depremlerinde yıkıntıların altında kalarak aramızdan ayrılan öğretmen ve öğrencilerimize Mevla’dan rahmet diliyorum. Türkiye’nin müreffeh yarınları için mücadele ederken bizden kopartılan öğretmenlerimizin hiçbirini unutmadık, unutmayacağız. Onların uğrunda canlarını feda ettikleri değerleri yaşatmaya, yüceltmeye devam edeceğiz” dedi.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarının kendilerine yol gösterdiğini söyledi. Akmeşe, “Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda Yalova’da eğitim ve öğretimin kalitesini daha da yukarılara taşımak için tüm güçlerimizle çalışacağız.” diye konuştu.

Akmeşe, yeni eğitim öğretim yılının Yalova’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.